Business Coaching

1-op-1 

In 1-op-1 coaching begeleid ik ondernemende vrouwen bij het opstarten of boosten van hun bedrijf in blokken van 1 maand. Het liefst werk ik 3-6 maanden met je, omdat de resultaten dan echt zichtbaar worden.

We starten deze maand met het invullen van een werkboek. Daarna volgt een VIP dagdeel. Gedurende 3 uur bespreken we op locatie wat jouw wensen zijn, wat daarvoor nodig is en we stellen een plan op. In de 3 weken, die volgen hebben we wekelijks contact via Skype of FaceTime om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk de stappen maakt en je doelen behaalt.

De investering voor een maand is €497,-. Exclusief btw.

 

Mastermindgroep

De Mastermindgroep is een 6 maanden traject en bestaat uit 10 ondernemende vrouwen. Speciaal voor jou als je nu echt wil doorpakken met je bedrijf. Het traject bestaat uit 6 bijeenkomsten van een dag. Op deze dag beginnen we met een thema, vervolgens een blok ‘wat heb je nodig van de groep?’ (dat kan zijn advies, sparren, steun, hulp bij promoten, samenwerken, enzovoorts), lunch, wandeling in het bos (voor de frisse ideeën, die je lopend veel sneller krijgt en het netwerken), werken aan de 3 O’s (opschonen, opschalen en opstarten) en vervolgens doelen vast stellen voor de komende maand .

Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep. Daar deel je jouw wekelijkse check in (wat ga je de komende week doen, wat heb je de afgelopen week gedaan). En er is een buddyschap. Binnen de groep ben je met 1 of 2 anderen buddy’s. Je spreekt elkaar wekelijks. Hoe je daar vorm aangeeft, is aan jullie zelf: urenlang aan de Skype, live in het cafe of een belletje van 10 minuten… waar jullie behoefte ligt.

De mastermindgroep start in oktober 2019.

Jouw investering voor dit half jaar traject is €1497,-. Exclusief btw. Te betalen in 1 of 6 termijnen.

Lees hier veel meer. Over wat anderen ervan vonden en om je aan te melden.

Heb je interesse in een van bovenstaande diensten? Neem dan gerust contact met me op. We kunnen dan een vrijblijvende afspraak inplannen om te zien of het klikt. Ik kijk er met veel plezier naar uit om met je aan de slag te gaan!

comments_line