Over mij

Eveline Ruitenberg

Mijn missie is vrouwen, zoals jij, begeleiden bij het vinden en volgen van hun Pit & Passie. Zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. Zodat jij doet waar je blij van wordt, plezier en veel energie hebt. Waardoor je in korte tijd voor elkaar krijgt wat je écht wilt en datgene doet wat bij jou past.

Zelf ben ik ruim 10 jaar ondernemer. Meer dan 10 jaar een volle speltherapie praktijk. En sinds 2016 heb ik een zeer succesvol online bedrijf Kinderen Beter Begrijpen opgezet met verschillende online trainingen waarvan er meer dan 5000 zijn verkocht.  In binnen- en buitenland. Met meer dan 40.000 volgers op social media.

Nieuwsgierig naar hoe ik jou kan helpen?

Zakelijk doe ik dat als business coach. Wanneer jij een bedrijf wilt starten of je bedrijf wilt boosten, begeleid ik je graag. Daarnaast leid ik een mastermindgroep voor coaches en therapeuten en bied ik 1-op-1 maandtrajecten.

Op persoonlijk gebied kan ik jou begeleiden tijdens een Powerdag of Pit & Passieweek. Daarbij draait het om plezier, balans en energie vinden in jouw leven en herontdekken wie jij bent als vrouw naast al die andere rollen in je leven.

In mijn begeleiding staan humor, lichtheid, doelgerichtheid en intuïtie centraal. Ik ben direct, energiek, een snelle denker en gevoelig. Een ideale combinatie om goed aan te voelen wat jij nodig hebt en je daarmee op weg te helpen. Wat overigens niet betekent dat ik alles voor je doe of voorkauw. Nope, zelfverantwoordelijkheid vind ik erg belangrijk.

Door mijn begeleiding gaat bij jou de energie weer stromen, zie je welke richting je op kunt en ga je het ook daadwerkelijk doen.

Ik houd van persoonlijke begeleiding op maat, processen op gang brengen en actie. Praktisch en hands on. Jij ook? Neem dan gerust contact met me op!

Vrolijke groet,

rondje

In december 2016 verkocht ik na 9 succesvolle jaren mijn speltherapie en coachingspraktijk. Waardoor ik me nog meer kan focussen op mijn Pit & Passie; vrouwen begeleiden op zakelijk & persoonlijk gebied. En mijn vooral online business: Kinderen Beter Begrijpen.

Daarnaast werk ik als Businesscoach en trainer voor Simone Levie, 1 van Nederlands grootse business vrouwen.

Save